Personlig træning Vejle, Kolding, Fredericia, Horsens

Personlig træning er en investering i dig selv for at nå dine personlige mål.

Drømmer du om at komme i bedre form, men ikke har lyst til at spilde tiden når du endelig er i motionscentret, vil du tabe dig, strammes op eller har du et helt andet mål du vil nå inden for din sportsgren? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

En personlig træner er en virkelig god hjælp til dig som vil holde motivationen i top på vej mod dit mål.

undgå at spilde tiden og lad os hjælpe dig i mål, vi udarbejder de mest effektive træningsplaner tilpasset dine mål, hjælper dig med teknikken både mentalt og fysisk så din træning giver dig det største udbytte, vi gør det både sjovt og udfordrende.

Du kan vælge at have din personlige træner i et fast forløb eller blot nogle få gange for at komme rigtigt i gang, få ny motivation eller inspiration eller for at få justeret teknik og intensitet.

Vi arbejder i Vejle, Kolding, Fredericia og Horsens.

Priser på personlig træningsforløb.

Læs om online træning her.

EHFA CertificeretVi har gennemgået og bestået EHFA certificeret fitnessinstruktør, personligtræner og kostvejleder uddandelsen hos Fitness institute og det betyder at du som kunde kan være sikker på, at vi er kvalificeret til at udføre vores job samt give vores kunder tillid til vores professionalisme.

Europe Active (EHFA) – Den europæiske brancheforening
Europe Active (EHFA) er en non-profit organisation, som repræsenterer både den offentlige og private fitnesssektor i Bruxelles ved EU og andre internationale organisationer. Med sin målsætning om at få “More people, More active, More often”, sigter Europe Active efter muligheder for at samarbejde med organisationer, der fremmer fysisk aktivitet i Europa. Europe Active udarbejder ligeledes standarder for sundheds-og fitnesssektoren og fremmer bedste praksis inden for undervisning og uddannelse.

Europe Active repræsenterer i øjeblikket ca. 10.000 centre og 18 nationale foreninger spredt over 25 lande i Europa, herunder Dansk Fitness og Helse organisation (www.dfho.dk) som er den danske brancheorganisation med medlemmer som f.eks. Fitnessworld, Fitnessdk og SATS.Kontakt Fitindex

Vi vil altid være behjælpelig med at finde netop den løsning du søger.

Kontakt information
Sct. Jørgens Gaard, Hospitalsgade 4 (lokale 9), 6000 Kolding
+45 5052 2435
Send en besked